Stadhuis VlaardingenFortuynlijke loungeFractiekamer VV2000/Leefbaar Vlaardingen
Waalstraat 1 3131 CK Vlaardingen

In het nieuws

Bijdrage Groot Vlaardingen Begroting 2018

‘GEMEENTERAAD VLAARDINGEN GEPASSEERD OVER POLENPENSION’

VLAARDINGEN- Wethouder Arnout Hoekstra (SP) handelt in strijd met de regels door eigenhandig de vestiging van een Polenpension door te zetten in de Nijverheidsstraat. De gemeenteraad van Vlaardingen hoort hierover te beslissen, meent fractievoorzitter Ivana Somers (Leefbaar Vlaardingen). Het stadsbestuur heeft nooit toestemming gehad van de gemeenteraad om het bestemmingsplan te wijzigen waardoor een Polenpension mogelijk wordt in de Nijverheidsstraat.

Webradio Torpedo, https://www.schiedamsnieuws.nl/gemeenteraad-vlaardingen-gepasseerd-over-polenpension/
‘Stop met bouwen Polenunits’

ONS.Vlaardingen en VV2000/Leefbaar Vlaardingen trekken aan de bel over de opvang van arbeidsmigranten in de gemeente. Zij vinden dat Vlaardingen veel te veel Oost-Europese arbeiders te verstouwen krijgt en pleiten voor een stop.

AD, https://www.ad.nl/rotterdam/stop-met-bouwen-polenunits~a50382ea/
STRONT WILDKAMPEERDERS KRABBEPLAS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Recreanten bij de Krabbeplas in Vlaardingen lopen het risico om in menselijke uitwerpselen te trappen. Allemaal het gevolg van wildkamperen waartegen niet wordt opgetreden. Ivana Somers (Leefbaar Vlaardingen) wil dat er liefst vandaag nog wordt gehandhaafd door de gemeente. Verantwoordelijk wethouder Bart de Leede (GroenLinks) beaamt dat illegale activiteiten een ingrijpen rechtvaardigen, maar noemt geen datum om hiermee te beginnen.

Webradio Torpedo, https://www.schiedamsnieuws.nl/stront-wildkampeerders-krabbeplas-vlaardingen/